Teambuildingsuitjes Volendam

Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Workshops Volendam

KOOKWORKSHOP VOLENDAM!

(0)
Spelprogramma's Volendam

HELP! UW DIRECTEUR IS ONTVOERD!

(0)
Avondarrangementen Volendam

WALKING CHRISTMAS DINER VOLENDAM!

(0)

categorieën uitjes Volendam!

Sportieve activiteiten volendam

(0)

Workshops volendam

(0)

Rondleidingen volendam

(0)

Spelprogramma's volendam

(0)

Vrijgezellenuitjes volendam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes volendam

(0)

Teambuilding volendam

(0)

Vaaruitjes volendam

(0)

Kerst- & Winteruitjes Volendam

(0)

Teambuildingsuitjes Volendam

Unieke teambuildingsuitjes Volendam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Volendam voor een unieke belevenis in dit oer-Hollandse vissersdorpje. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Volendam, en haar omgeving Waterland. Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 24.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde ‘Palingsound’. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Genieten van unieke en originele teambuildingsuitjes Volendam met uw gezelschap!

Originele teambuildingsuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsuitjes in Volendam graag! Dit prachtige dorpje biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een actief dagje uit met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens één van uw teambuildingsuitjes Volendam graag kennis maken met dit gezellige dorp. Van activiteiten door het centrum van Volendam tot aan echte outdoor activiteiten als een Zeskamp of Expeditie Robinson programma. Wij maken uw teambuildingsuitjes Volendam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de mogelijke teambuildingsuitjes Volendam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Volendam!

Themafeesten Volendam

APRÉS-SKI PARTY VOLENDAM!

(0)
Themafeesten Volendam

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Volendam

WELCOME TO IBIZA!

(0)
Themafeesten Volendam

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)