activiteiten volendam in de spotlight!

Dagarrangementen Volendam

DE WINTER PUBQUIZ VOLENDAM MET LUNCH!

(0)
Avondarrangementen Volendam

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Avondarrangementen Volendam

ESCAPE GAME DINERSPEL VOLENDAM DEADLINE!

(0)
Avondarrangementen Volendam

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)

categorieën uitjes Volendam!

Sportieve activiteiten volendam

(0)

Workshops volendam

(0)

Rondleidingen volendam

(0)

Spelprogramma's volendam

(0)

Vrijgezellenuitjes volendam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes volendam

(0)

Teambuilding volendam

(0)

Vaaruitjes volendam

(0)

Quizzen in Volendam

(0)

Rondleiding Volendam

Een unieke rondleiding Volendam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!

Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Volendam voor een unieke belevenis in dit oer-Hollandse vissersdorpje. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, rondleidingen en bedrijfsfeesten in en om het centrum van Volendam, en haar omgeving Waterland. Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 24.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde ‘Palingsound’. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een unieke en originele rondleiding Volendam met uw gezelschap!

Een informatieve en gezellige rondleiding Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke rondleidingen door dit gezellige havendorpje! Volendam biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens een rondleiding Volendam graag kennis maken met dit dorpje in Waterland. Van informatieve rondleidingen door het centrum van Volendam over de historie tot aan een gezellig Walking Dinner met gids waarbij u een rondwandeling combineert met een Diner. Wij maken uw rondleiding Volendam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw rondleiding Volendam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Volendam!

Themafeesten Volendam

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Volendam

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Volendam

1001 NACHT THEMAFEEST!

(0)
Themafeesten Volendam

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)