Groepsactiviteiten Volendam

Avondarrangementen Volendam

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)

DE FOUTE QUIZ VOLENDAM!

(0)

MANHUNT VOLENDAM!

(0)
Teambuilding Volendam

EXPEDITIE UITJE VOLENDAM!

(0)

categorieën uitjes Volendam!

Sportieve activiteiten volendam

(0)

Workshops volendam

(0)

Rondleidingen volendam

(0)

Spelprogramma's volendam

(0)

Vrijgezellenuitjes volendam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes volendam

(0)

Teambuilding volendam

(0)

Vaaruitjes volendam

(0)

Quizzen in Volendam

(0)

Groepsactiviteiten Volendam

Unieke groepsactiviteiten Volendam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Volendam voor een unieke belevenis in dit oer-Hollandse vissersdorpje. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Volendam, en haar omgeving Waterland. Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 24.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde ‘Palingsound’. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke en originele groepsactiviteiten Volendam met uw gezelschap!

Originele groepsactiviteiten Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs-, familie of vriendenuitjes in Volendam graag! Dit unieke dorpje biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een leuk dagje uit. Wij laten u daarom tijdens uw groepsactiviteiten Volendam graag kennis maken met dit prachtige dorp. Van activiteiten door het centrum van Volendam tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Wij maken al uw groepsactiviteiten Volendam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke groepsactiviteiten Volendam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Volendam!

Themafeesten Volendam

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Volendam

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Volendam

1001 NACHT THEMAFEEST!

(0)
Themafeesten Volendam

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)