Evenementen Volendam

Teambuilding Volendam

EXPEDITIE UITJE VOLENDAM!

(0)

DE FOUTE QUIZ VOLENDAM!

(0)

MANHUNT VOLENDAM!

(0)
Avondarrangementen Volendam

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)

categorieën uitjes Volendam!

Sportieve activiteiten volendam

(0)

Workshops volendam

(0)

Rondleidingen volendam

(0)

Spelprogramma's volendam

(0)

Vrijgezellenuitjes volendam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes volendam

(0)

Teambuilding volendam

(0)

Vaaruitjes volendam

(0)

Quizzen in Volendam

(0)

Evenementenbureau Volendam

Opzoek naar een uniek Evenementenbureau Volendam?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!

Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Volendam voor een unieke belevenis in dit oer-Hollandse vissersdorpje. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Volendam, en haar omgeving Waterland. Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 24.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde ‘Palingsound’. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Beleef een uniek uitje bij evenementenbureau Volendam!

Originele uitjes en activiteiten bij Evenementenbureau Volendam? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke uitjes en evenementen in Volendam graag! Dit gezellige dorpje biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens uw dagje uit graag kennis maken met dit prachtige havendorpje. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Volendam tot aan gezellige dinerspellen. Wij als evenementenbureau Volendam maken uw uitjes en evenementen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden in Volendam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Volendam!

Themafeesten Volendam

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Volendam

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Volendam

1001 NACHT THEMAFEEST!

(0)
Themafeesten Volendam

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)